VIASAT EPIC

Ние обичаме историята. От завладяващите детайли, до широкообхватните наративи. От ризниците и броните, до откритията и бедствията - ние сме завладени от миналото. От нашите предци от древността, до поколенията, които са построили света, в който живеем - нашата фактологическа програма връща към живот историята с интелигентно, завладяващо и освежаващо съвременно поднасяне на предаванията.

С нашия нов блок от исторически драми ние правим още една крачка напред - разказвайки историите, които се крият зад фактите и откривайки драмата в рамките на събитията.

Умело реконструирани сцени, автентични исторически детайли, но най-вече - фантастични герои и завладяващи истории, които връщат към живот миналото. Това е качествена историческа драма, която интригува, ангажира и отдава заслуженото на историята. Това е историята, превърната в епос - Viasat Epic.

Открийте сега

Елизабет I

Поредицата ни запознава с късните години от живота на девствената кралица, разкъсвана между чувството си за дълг и повика на сърцето си, нейните обречени любовни афери и проблемите на силната и независима жена, която се бори да оцелее в свят, доминиран от мъжете.

Драма за Елизабет I с участието на водещи холивудски звезди - носителите на Оскар Хелън Мирън (в ролята на Елизабет) и Джереми Айрънс (в ролята на граф Лестър), и Хю Данси като граф Есекс.

Епизоди