VIASAT EPIC

Ние обичаме историята. От завладяващите детайли, до широкообхватните наративи. От ризниците и броните, до откритията и бедствията - ние сме завладени от миналото. От нашите предци от древността, до поколенията, които са построили света, в който живеем - нашата фактологическа програма връща към живот историята с интелигентно, завладяващо и освежаващо съвременно поднасяне на предаванията.

С нашия нов блок от исторически драми ние правим още една крачка напред - разказвайки историите, които се крият зад фактите и откривайки драмата в рамките на събитията.

Умело реконструирани сцени, автентични исторически детайли, но най-вече - фантастични герои и завладяващи истории, които връщат към живот миналото. Това е качествена историческа драма, която интригува, ангажира и отдава заслуженото на историята. Това е историята, превърната в епос - Viasat Епос.

Открийте сега

Мускетарите

По улиците на Париж през 17-ти век законността и редът са по-скоро само една нововъзникнала идея, отколкото реалност, и мускетарите Атос, Арамис и Портос са много повече от обикновени кралски телохранители за крал Луи XIII; те са неразделни, верни до смърт и ангажирани с отстояването на справедливостта. Заедно, този първокласен екип от добре обучени войни се борят за чест, доблест, любов и просто за самата тръпката от борбата. Когато д'Артанян пристига в Париж, за да отмъсти за смъртта на баща си, той веднага впечатлява тримата мускетари с храбростта и уменията си, и бързо открива сродни души в тези буйни войници. В една поредица, посветена на страстта, лоялността, героизма и братството, д'Артанян и мускетарите са изправени пред непрекъсната борба за поддържане на реда и за защита на краля и кралицата, като в същото време трябва да осуетяват машинациите на тъмната личност кардинал Ришельо, докато той безпощадно се стреми да осъществи вижданията си за съвременна Франция заедно със своята наемна убийца – красивата, но загадъчна Милейди Уинтър.

Мускетарите се завръщат за зашеметяващ втори сезон, който взривява екрана с нови вълнения, динамика и спиращи дъха приключения.