VIASAT EPIC

Ние обичаме историята. От завладяващите детайли, до широкообхватните наративи. От ризниците и броните, до откритията и бедствията - ние сме завладени от миналото. От нашите предци от древността, до поколенията, които са построили света, в който живеем - нашата фактологическа програма връща към живот историята с интелигентно, завладяващо и освежаващо съвременно поднасяне на предаванията.

С нашия нов блок от исторически драми ние правим още една крачка напред - разказвайки историите, които се крият зад фактите и откривайки драмата в рамките на събитията.

Умело реконструирани сцени, автентични исторически детайли, но най-вече - фантастични герои и завладяващи истории, които връщат към живот миналото. Това е качествена историческа драма, която интригува, ангажира и отдава заслуженото на историята. Това е историята, превърната в епос - Viasat Епос.

Открийте сега

Големите надежди

Разкошна адаптация на класическия роман на Дикенс за сирачето Пип, което се превръща в джентълмен, след като животът му е преобразен от тайнствен благодетел. В един студен зимен ден, 11-годишното сираче Пип се натъква на избягалия затворник Магуич. Магуич нарежда на ужасеното момче да открадне пила от ковачницата на чичо си, за да свали оковите му. Когато Пип се завръща, носи храна заедно с пилата - невинна проява на милост, която има огромни последствия и за двамата. Отчасти трилър, отчасти мистерия, това е епична история за мания, корупция, отмъщение, изкупление и прошка.

В постоянната сянка на бесилката, тя разкрива какво бихме направили, колко далече бихме отишли и какво бихме рискували от любов.